• ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ BMW ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

    ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ BMW ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

    BMW Value Service Plus

Στόχος του BMW Service είναι η ικανοποίηση των κατόχων BMW, παρέχοντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας BMW.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί, η διαγνωστική τεχνολογία αιχμής, τα Γνήσια Ανταλλακτικά και τα εγκεκριμένα λιπαντικά, εγγυώνται την άριστη συντήρηση και επισκευή.

Το BMW Value Service Plus είναι ένα νέο πρόγραμμα* το οποίο ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα BMW με ημερομηνία ταξινόμησης έως 31/12/2014. Έχει σαν στόχο να διατηρείται η BMW σας πάντα γνήσια και σαν καινούρια, προσφέροντας όφελος σε εργασία και ανταλλακτικά το οποίο αυξάνεται όσο μεγαλώνει η ηλικία του αυτοκινήτου σας.

Η Servin Κρήτης AE σας παρέχει την κάρτα BMW Value Service Plus. Εάν το αυτοκίνητό σας είναι μεγαλύτερο των τριών ετών, έχετε πραγματοποιήσει εργασίες εντός του τελευταίου 18μήνου στην Servin Κρήτης AE και διαθέτετε την κάρτα BMW Value Service Plus της Servin Κρήτης AE από προηγούμενη επίσκεψή σας, τα οφέλη σας αυξάνονται ακόμη περισσότερο.

Το πρόγραμμα ισχύει για όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ που τοποθετούνται στο αυτοκίνητο. Εξαιρούνται τα πακέτα συντήρησης του προγράμματος BMW Value Service, τα ελαστικά, τα είδη Life style και τα είδη που προσφέρονται σε ειδική τιμή.

 

*Η BMW Hellas διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων του προγράμματος χωρίς προειδοποίηση.

**Συμπληρώνοντας τον αριθμό πλαισίου ενημερώνεστε για τις βασικές προτεινόμενες εκπτώσεις του προγράμματος με βάση την ηλικία του αυτοκινήτου σας. Με την εισαγωγή του αριθμού της κάρτας BMW Value Service Plus ενημερώνεστε για τις προτεινόμενες εκπτώσεις σας στην Servin Κρήτης AE, λαμβάνοντας υπόψη και τη συχνότητα των επισκέψεών σας.